دکتر محمدعلی آذرشب در غرفه دانشگاه: تقویت پیوند بخش بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با پژوهشگران جهان اسلام ضروری است

نمایشگاه کتاب تهران، غرفه دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

دکتر محمد علی آذرشب تقریب‌پژوه، ادیب و استاد پیشکسوت و برجسته معاصر در پنجمین روز نمایشگاه کتاب تهران در غرفه دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی حضور یافتند.

استاد آذرشب ضمن ابراز خوشحالی از حضور در غرفه دانشگاه تاکید کردند اهداف این دانشگاه و مسئله تقریب نه تنها اساس و پایه عوامل پیشرفت است و منجر به تحقق آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران می‌شود بلکه در تحقق کلیه آرمان‌های جهان اسلام تاثیرگذار می‌باشند.

وی افزود تقریب به معنای فقط وحدت اهل سنت و شیعه نیست بلکه فراتر است، تقریب به معنای احیا و واحد کردن امت اسلامی است.

ایشان وحدت امت اسلامی را به جسمی زنده مانند کردند که باید بین اعضا آن ارتباط باشد و این ارتباط حیاتی است.

این استاد برجسته زبان و ادبیات عرب، در بررسی تازه‌های نشر دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با اشاره به کتاب "ام القری" ، از تازهای نشر دانشگاه، پیشنهاد دادند معاونت پژوهشی دانشگاه، تألیف و ترجمه درباره اندیشمندانی که به احیای تمدن و وحدت اسلامی پرداخته‌اند، کاری ارزشمند خواهد بود.