برگزاری نشست المقاومة الیمنیة فی شعر معاذ الجنید با حضور شاعر معاذ الجنید

برگزاری نشست المقاومة الیمنیة فی شعر معاذ الجنید با حضور شاعر معاذ الجنید

مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی نشستی با عنوان "المقاومة الیمنیة فی شعر معاذ الجنید" روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳  با حضور شاعر برجسته و مشاور وزارت فرهنگ کشور یمن، استاد معاذ الجنید، در محل سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار کرد.

ابتدا خانم دکتر مریم غلامی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی از علاقمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه به شعر مقاومت  و پژوهش در این حوزه سخن گفت.
سپس فیلم معرفی دانشگاه به زبان عربی جهت آشنایی بیشتر استاد معاذ الجنید پخش شد.
شاعر برجسته یمن نیز ضمن تشکر از دعوت دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، به انشاد قصاید انقلابی در خصوص یمن و فلسطین پرداخت. ایشان همچنین قصیده ای با نام "من السید حسن نصرالله الی قاسم سلیمانی " را تقدیم حاضران در نشست کرد و مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
گفتنی است جمهوری اسلامی ایران در اشعار شاعر حضور بسیار پررنگی داشت، و طی اشعاری از حمایت های کشورمان تقدیر کردند.
در پایان لوح یادبود دانشگاه تقدیم استاد معاذ الجنید شد.