برگزاری سلسله نشست های تخصصی به مناسبت هفته علم ایران و عراق با همکاری دانشگاه واسط از ۲۶ اردیبهشت تا ۳ خرداد

به مناسبت هفته علم ایران و عراق سلسله نشست های تخصصی در زمینه های مختلف علمی در راستای رسالت دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی توسط مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و با همکاری دانشگاه واسط عراق برنامه ریزی و در حال برگزاری است.

این سلسله نشست ها که با سخنرانی اعضای هیئت علمی و مدرسان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مدیریت اساتید دانشگاه واسط به زبان عربی در حال برگزاری است با استقبال ویژه اساتید و دانشجویان دانشگاه های عراق و ایران روبرو شد.

این رویداد علمی _ بین المللی از چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه آغاز تا پنجشنبه ۳ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

این نشست ها از طریق لینک زیر برگزار می‌گردد:

پوستر مربوط به نشست ها روزانه در کانال دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در پیام رسان ایتا اطلاع رسانی می شود.