در جلسه نقد و بررسی کتاب «ام القری»مطرح شد: «عبدالرحمان کواکبی در آثارش متأثر از سید جمال‌الدین اسدآبادی و شیخ محمد عبده بوده است»

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۰۳ اخبار و رویدادها

به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی و سرای علمی و فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، جلسه نقد و بررسی «کتاب ام القری» نوشته عبدالرحمان کواکبی،از آثار منتشر شده دانشگاه، در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار گردید.

در ابتدای این نشست علمی که روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و با حضور مترجم کتاب و سه تن از نویسندگان و پژوهشگران برگزار شد،

دکتر عباس بصیری، مدرس دانشگاه به معرفی مختصری از نویسنده این کتاب یعنی عبدالرحمان کواکبی پرداخت.

در ادامه داوود نارویی نویسنده و مترجم به تبیین بافتار اجتماعی فرهنگی و سیاسی زمان نویسنده پرداخت و افزود:عبدالرحمان کواکبی در دو اثر خود یعنی طبایع الاستبداد و ام القری، متاثر از سید جمال‌الدین و همچنین شاگرد او محمد عبده می‌باشد.

دکتر سید مجید نبوی به عنوان دومین ناقد این نشست به ایرادات شکلی کتاب و همچنین برخی مباحث درون متنی پرداخت. در پایان نیز مترجم کتاب، آقای محمدامین حضرتی رازلیقی، ضمن تشکر از دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی و نیز ناقدان محترم، توضیحاتی پیرامون نقدها و ایرادات مطرح شده به ترجمه کتاب ارائه داد.