امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و انتشارات احراری افغانستان

نشست امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و انتشارات احراری افغانستان روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور جناب آقای دکتر سید عباس صالحی ریاست دانشگاه، دکتر عباس برومند اعلم معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهدی جمالی فر معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر حامد شریعتی نیاسر رئیس دانشکده علوم قرآن و حدیث و دبیر میز همکاری با افغانستان و دکتر مریم غلامی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، و آقای خواجه عبدالهادی احراری مسئول انتشارات احراری افغانستان در محل دفتر ریاست برگزار شد.

ابتدا دکتر صالحی ریاست دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به ارائه توضیحاتی در خصوص قرابت میان دو کشور ایران و افغانستان پرداخت، و ابراز امیدواری کرد با امضای تفاهم نامه، همکاری های پژوهشی و فرهنگی افزایش یابد.

خواجه عبدالهادی احراری نیز ضمن تشکر از حسن میهمان نوازی جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی به ذکر گزیده ای از فعالیتهای انتشارات احراری پرداخت و پیشنهادهایی در راستای اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری مطرح کرد.

این تفاهم نامه با هدف همکاری در زمینه تالیف، ترجمه و انتشار کتب و مجلات به امضا رسید.