پیام تسلیت دکتر سید عباس صالحی رییس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در پی شهادت آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور کشور و همراهانشان

به گزارش روابط عمومی، دکتر سید عباس صالحی رییس دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در پیامی، شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی؛ رئیس‌جمهور کشورمان و همراهانشان را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر صالحی به شرح زیر است:

«انالله و اناالیه راجعون»
مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

خبر حادثه دلخراش سقوط بالگرد و شهادت ناباورانه رئیس جمهورگرانقدر، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و همراهانشان، موجب تأثر و تآلم شدید گردید و قلب‌های‌ ملت ایران را در بهت و اندوه فرو برد. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و داغی است که به آسانی تسلی نمی‌یابد‌.
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رئیسی در دوران مسئولیت خود در مناصب مختلف؛ اخلاق مدارانه، خستگی‌ناپذیر و خالصانه در مسیر خدمت به مردم شریف ایران و میهن‌اسلامی و در راه اعتلاء و پیشرفت کشور مجاهدانه تلاش کردند و در راه خدمت به خلق به مقام شهادت نائل آمدند.
همدلی و همراهی مردم و پیام‌های شخصیت‌های سیاسی کشور  از آغازین ساعات  سانحه ، نشان داد که دغدغه  انقلاب و ایران، مرکز مشترک مسوولان و ملت است و بایسته است همدلی‌ها را ببینیم و بر عمق و گستره آن بیفزاییم.
اینجانب با  تسلیت شهادت این عزیزان به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده‌های گرامی و داغدار آنها، از درگاه خداوند منان رحمت واسعه برای شهدای خدمت و صبر و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت دارم.