فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری (استعدادهای درخشان) سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۱۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری (استعدادهای درخشان) سال تحصیلی 1404-1403  دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره دکتری با استناد به آیین نامه‌های وزرات علوم، تحقیقات و فنآوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه­، برای سال تحصیلی 1404-1403 از بین دانشجویان برتر، در رشته های فقه و مبانی حقوق اسلامی، تاریخ اسلام، علوم قرآن و حدیث با شرایط زیر دانشجو می پذیرد:

الف - شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو
  2. نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

ب-  شرایط و ضوابط اختصاصی:

1. دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با رشته مورد تقاضا و مورد تأیید وزارت علوم از یکی از دانشگاه‌های داخل کشور
  2. دارا بودن حداقل میانگین کل 16 در مقطع کارشناسی
  3. دارا بودن حداقل میانگین کل 17 (بدون احتساب نمره پایان‌نامه) در مقطع کارشناسی ارشد
  4. بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد
  5. کسب حداقل امتیاز 60 از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه (براساس جداول 1-2-3)
  6. متقاضی باید تا تاریخ 1403/6/31 دانش‌آموخته شود.
  7. اتباع غیر ایرانی نمی توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.
  8. فقط متقاضیانی که از طریق آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش پذیرفته باشند، می توانند از تسهیلات این دوره استفاده نمایند.
  9. هر دانشجو صرفاً می تواند نسبت به اخذ پذیرش از یک دانشگاه اقدام نماید.
  10. پذیرش افراد واجد شرایط در همان رشته تحصیلی یا رشته های تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کارشناسی-ارشد متقاضی، به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزش دانشگاه امکان پذیر می باشد.
  11. تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده در مقطع دکتری مجاز نیست.
  12. دارندگان مدرک حوزوی معادل کارشناسی چنانچه دوره کارشناسی ارشد خود را از طریق آزمون تحصیلات تکمیلی سازمان سنجش وارد شده اند، با احراز سایر شرایط می توانند متقاضی استفاده از تسهیلات این آئین نامه باشند.
  13.  دارا بودن گواهی پذیرش یک مقاله علمی-پژوهشی مرتبط با پایان نامه از مجلات مورد تایید وزارت علوم الزامی است.

***چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.

داوطلبان می‌توانند حداکثر 1403/03/15 نسبت به تکمیل و ارسال مدارک درخواستی از طریق ایمیل Dr1403@mazaheb.ac.ir   اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ارسال به ایمیل:

1.اسکن عکس پرسنلی 4*3

2.  اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی (PDF)

3. اسکن مدرک کارشناسی

4. اسکن مدرک کارشناسی ارشد

توجه: برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد، اسکن گواهی تأییدشده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ 1403/06/31 با ذکر معدل کل الزامی است.

5. اسکن مدارک علمی و پژوهشی شامل(مقالات چاپ شده یا پذیرفته شده، تالیف کتاب، ترجمه، سوابق آموزشی و تدریس، مدرک بسندگی زبان و...) (در قالب فرمت PDF)

6.تکمیل فرم اطلاعات فردی، آموزشی و پژوهشی (پیوست)

7. اسکن فیش واریزی

هزینه ثبت‌نام در دوره:

مبلغ 3,000,000 ریال (سیصد هزار تومان) بابت هزینه ثبت‌نام به حساب 55138486 نزد بانک تجارت پرداخت شود. (شناسه واریز 13778811789) که پس از واریز، تصویر فیش آن به ایمیل Dr1403@mazaheb.ac.ir  شود.

توجه مهم: وجه پرداخت‌شده ثبت‌نام، در صورت انصراف و یا عدم پذیرش نهایی متقاضی یا اشتباه در پرداخت به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. لذا داوطلبان محترم ضروری است قبل از واریز هزینه دقت لازم را به عمل آورند.

*تذکر: لطفا قبل از انجام ثبت نام و واریز هزینه، نسبت به مطالعه دقیق شرایط فوق الذکر اقدام نمائید.

دانلود شود: اطلاعات فردی، آموزشی و پژوهشی دوره بدون آزمون دکتری سال تحصیلی 1404-1403 (استعداد درخشان)