اطلاعیه برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون ورودی دوره دکتری سال ۱۴۰۳ (ویژه پذیرفته شدگان سنجش)

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۰۷ کد : ۲۲۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی دوره دکتری سال 1403، شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت داوطلبان دکتری در مرحله مصاحبه آزمون دکتری را به شرح ذیل اعلام می‌نماید:

***نحوه ارزیابی مرحله دوم دوره دکتری:

***مدارک موردنیاز جهت ارسال به ایمیل دانشگاه:

داوطلبان می‌توانند از تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۲ لغایت ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ نسبت به ارسال مدارک درخواستی به آدرس ایمیل Dr1403@mazaheb.ac.ir اقدام نمایند. به مدارکی که بعد از مصاحبه ارائه شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد. (لطفا شماره تلفن همراه خود را در ایمیل ارسالی درج نمائید.)
1.تصویر اسکن عکس پرسنلی 4*3
2.تصویر اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی (بصورت یکجا در PDF)
3.تصویر اسکن مدرک کارشناسی یا سطح دو برای طلاب+ریز نمرات
4.تصویر اسکن مدرک کارشناسی ارشد یا سطح سه برای طلاب+ریز نمرات
توجه: برای دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد یا سطح سه، تصویر اسکن گواهی تأییدشده دانشگاه یا حوزه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ الزامی است.
5.مستندات علمی و پژوهشی (مقاله، تالیف و ترجمه کتاب، مدرک زبان خارجی، سوابق تدریس و ...) (بصورت یکجا در PDF)
6.تصویر اسکن کارنامه دوم آزمون سنجش
7.تصویر اسکن فرم تکمیل شده اطلاعات فردی و آموزشی بصورت PDf   (دانلود فرم)
8.تصویر اسکن فیش واریزی هزینه مصاحبه

***هزینه ثبت‌نام برای مصاحبه:

مبلغ 3،000،000 ریال (سیصد هزار هزار تومان) بابت هزینه مصاحبه برای هر کد رشته محل که به شماره شبای

IR900600301701105717270001  نزد بانک مهر ایران پرداخت شود. (شناسه واریز 13778811789)
توجه مهم: وجه پرداخت‌شده ثبت‌نام، در صورت انصراف و یا عدم پذیرش نهایی متقاضی یا اشتباه در پرداخت به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد. لذا داوطلبان محترم ضروری است قبل از واریز هزینه دقت لازم را به عمل آورند.

***زمان انجام مصاحبه حضوری:

***مدارک لازم برای مصاحبه حضوری:
1-یک قطعه عکس 4*3
2-اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویر آن
3-اصل مدرک کارشناسی یا سطح دو و تصویر آن
4-اصل مدرک کارشناسی ارشد یا سطح سه و تصویر آن  (یا اصل گواهی تأییدشده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ‌التحصیل شدن تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ با ذکر معدل کل برای دانشجویان سال آخر)
5-مستندات علمی و پژوهشی (مقاله، تالیف و ترجمه کتاب، مدرک زبان خارجی، سوابق تدریس و ...)
6.کارنامه مرحله دوم آزمون سنجش
7.فرم تکمیل شده مشخصلات فردی، آموزشی و پژوهشی (دانلود فرم)
8-اصل فیش واریزی هزینه مصاحبه

*ساعت انجام مصاحبه ی هرداوطلب متعاقباً از طریق پیامک به شماره همراه ارسال شده به ایمیل،  به داوطلب اعلام می گردد.

نظر به اینکه تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی در این خصوص دانشگاه بین المللی  مذاهب   اسلامی است، داوطلبان باید اطلاعات را از طریق سایت دانشگاه به نشانی mazaheb.ac.ir پیگیری و نکات اعلام شده را به دقت مطالعه و مطابق تاریخ های اعلام شده نسبت به ثبت نام و حضور در مصاحبه اقدام نمایند.

دانلود فرم مشخصات فردی، آموزشی و پژوهشی از لینک زیر: