برگزاری نشست همکاری های علمی دانشگاهی با کشور هند با تاکید بر رسالت تقریب مذاهب

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۳۲ اخبار و رویدادها
برگزاری نشست همکاری های علمی دانشگاهی با کشور هند با تاکید بر رسالت تقریب مذاهب

مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، نشستی مجازی با عنوان "همکاری های علمی دانشگاهی با کشور هند با تاکید بر رسالت تقریب مذاهب"، را روز سه شنبه مورخ ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳، با سخنرانی دکتر فرید الدین فرید عصر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هند برگزار کرد.

در این نشست که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و دیگر دانشگاه ها برگزار شد، ابتدا دکتر مریم غلامی مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه به معرفی مختصر دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و شعب آن پرداخت.

در ادامه دکتر فرید الدین فرید عصر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هند به ارائه توضیحات خود در دو بخش؛ ابتدا به معرفی دانشگاه ها و مراکز اسلامی برجسته در هند پرداخت، سپس فرصت ها و ظرفیت های همکاری با کشور هند را برشمرد.

در ادامه مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه با برشمردن زمینه ها و ظرفیت های موجود در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، ابراز امیدواری کرد همکاری های علمی دانشگاهی با مساعدت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هند گسترش یابد.