در آستانه روز دانشجو صورت گرفت:

«دیدار معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با دبیران انجمن‌ها و نمایندگان علمی تشکل‌های دانشجویی»

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۷ کد : ۶۰ اخبار و رویدادها

در آستانه روز دانشجو، دبیران انجمن­های علمی دانشجویی و نمایندگان علمی تشکل­های دانشجویی  با آقای دکتر عباس برومند اعلم معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین­المللی مذاهب اسلامی به هدف تعامل و همکاری­های بیشتر علمی پژوهشی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار معاون پژوهشی و فناوری با توجه به اهداف دانشگاه بین­المللی مذاهب اسلامی، به فاصله معنادار فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه با سطح متوسط آموزش عالی کشور و منطقه در بحث علم و فناوری اشاره کردند و افزودند: باید تلاش مضاعف و یک برنامه نظام­مند را در دستور کار خود قرار دهیم و با روش‌های میانبر فاصله‌ ایجاد شده با سایر دانشگاهها را پر کنیم.

دکتر برومند دبیران انجمن­های علمی را رایزن­های علمی دانشگاه با استادان و دیگر مؤسسات علمی معرفی کردند و تأکید کردند: باید از ظرفیت انجمن­های علمی در تکمیل خلأهای علمی پژوهشی دانشگاه استفاده کرد و برای جبران این خلأ‌ها از همکاری انجمن­ها و تشکل­های علمی دانشجویی بهره برد.

در ادامه این نشست دبیران انجمن­های دانشجویی و نمایندگان علمی تشکل­های دانشجویی دانشگاه هر کدام گزارشی از اقدامات عملی انجام گرفته در یک­سال گذشته را ارائه و برنامه­های پیش­روی خود را به همراه درخواست­های همکاری با معاونت پژوهشی مطرح نمودند.

از جمله مطالبات ارائه شده در این دیدار می­توان به درخواست تأسیس واحد رشد و فناوری دانشگاه اشاره کرد که دکتر برومند ضمن حمایت از این برنامه تأکید کردند معاونت پژوهشی در جهت راه­اندازی و توسعه­ واحد رشد و فناوری دانشگاه حمایت و اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

همچنین معاون پژوهشی با پیشنهاد تورهای پژوهشی برای دبیران و اعضای انجمن­ها، به‌ویژه دیدار از کتابخانه­ها، مراکز اسناد و پژوهشگاه­ها با همکاری معاونت پژوهشی اعلام موافقت کردند.

در پایان جلسه، معاون پژوهشی دانشگاه آقای علی امینی را به‌عنوان نماینده معاونت پژوهشی و فناوری در ارتباط با  انجمن­های علمی دانشجویی معرفی نمودند.

گفتنی است در این دیدار دبیران انجمن­های علمی فقه و حقوق، علوم و قرآن و حدیث، ادیان و مذاهب، فلسفه و عرفان، تاریخ اسلام، خانه رشد و نوآوری، کانون کتاب و کتابخوانی  و معاون علمی بسیج حضور داشتند.

کلید واژه ها: علمی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی دانشگاه